Questek

DemonRoad Letters 1

Jangan déli kapujánál lévő ládából vehető fel a quest. A DEMONROAD betűit kell összegyűjtenünk a quest mob listában megadott mobokat ölve. A leggyakrabban a Mangyang és a Demonhorse-ok dobják ki az összes betűt. Figyeljünk, hogy a botban be legyen állítva a betűk szedése. Általában 3-4-5 óra alatt elvégezhető a quest. A quest elvégzéséért járó jutalom 6 berzerker potion és 2 extra inventory hely.


 

DemonRoad Letters 2

Jangan déli kapujánál lévő ládából vehető fel a quest. A DEMONROAD betűit kell összegyűjtenünk a quest mob listában megadott mobokat ölve. A leggyakrabban az Uneg-ek, a Wingek és a Hell Enchantress dobják ki az összes betűt. (Ezekre a mobokra más demonroados questek is vannak, így érdemes azokat is felvenni, hogy egyszerre végezzünk el többet) Figyeljünk, hogy a botban be legyen állítva a betűk szedése. Általában 3-4-5 óra alatt elvégezhető a quest. A quest elvégzéséért járó jutalom 2 db 20% sebzés növelő/elnyelő scroll és 2 extra inventory hely.


 

DemonRoad Letters 3

Jangan déli kapujánál lévő ládából vehető fel a quest. A DEMONROAD betűit kell összegyűjtenünk a quest mob listában megadott mobokat ölve. A leggyakrabban az Avarice Padjatun, a Unidentified Infantry és a Canyon Iblis dobják ki az összes betűt. (Ezekre a mobokra más demonroados questek is vannak, így érdemes azokat is felvenni, hogy egyszerre végezzünk el többet) Figyeljünk, hogy a botban be legyen állítva a betűk szedése. Általában 3-4-5 óra alatt elvégezhető a quest. A quest elvégzéséért járó jutalom xxx és 2 extra inventory hely.


 

Jewel Box

A veled közel azonos szintű mobok ölésekor jewel boxot kaphatsz. Ha partyban ölsz sokkal gyorsabban jön a jewel box.  Beváltani a jangan south kijáratnál lévő NPC-nél tudod beváltani. Hivatalosan 10 jewel boxot vált be egy itemre, de van egy bugos módszer is. SHIFT+itemre kattintással darabold szét őket 1-es elemekre. A legutolsó helyen hagyj meg egy 10-es csomagot és kezd el beváltani. Az 1-es csomagokat is 10-esnek fogja érzékelni és betudod őket váltani. Mivel ez a módszer nem hivatalos, így napi 150-200 db jewelnél többet nem ajánlatos bevallani. Jewel boxból nyerhetsz: rerverse scrollt, 100% ress scrollt, +4100 HP potiont, 20% sebzés növelő scrollt, 20% sebzés elnyelő scrollt, d14 lucky scrollt, illetve néhány értéktelen itemet.