Gyakran Ismételt Kérdések


Hogy tudok gyorsan fejlődni a szerveren?

300-szoros exp ráta mellett könnyű fejlődni. Érdemes belépni valaki Akadémiájába, aki épp a Honor buffokra gyúr. Ott felhúzhatod magad 70-80-as szintig. Aztán kérj segítséget a guildban, mert valaki valószínűleg 100-110-es szintig feltud húzni tekercsekkel. (Mindenféle uniq summon tekercset lehet vásárolni a jangan déli kapunál lévő ládában). 110-es szintről 124-re vagy eventen tudsz legkönnyebben fejlődni vagy pedig lvl 1-es uniqok keresésével. Egy ilyen lvl 1-es uniq (snow, bear, pumpkin, pan luma) akár 1-2 szintet is adhat. 124-es szint fölött vehetsz magadnak egy ideiglenes settet és kimehetsz botolni. Napi 1-1,5 szintet tudsz elérni. Eventen pedig partytól függően akár 4-5 szintet is.

Hogyan tudok pénzhez jutni?

Ha elérted a 140-es szintet, akkor a tradelés a legjobb pénzszerzési módszer. Tradelés közben rendszeres időközönként NPC thiefek jelennek meg, melyeket ha megölsz lottery ticketet dobnak. A lottery ticketet beváltva pedig értékes dolgokat nyerhetsz: Immortal, Rocket, Advanced elixir, Ignore, DP, Premium, stb.

A lottery ticket beváltásának két módja van.
Hivatalos mód:
Item Mallból vásárolt reverset vagy Instant return scrollt használsz. Egy reversevel egy lotteryt tudsz beváltani.
Nemhivatalos mód: pickpet vagy attack pet előhívásakor és elrakásakor is bevált egy lotteryt. Így elkezded elrakni és elővenni a petedet annyiszor, ahány lotteryd van, aztán pedig teleportálsz egyet.

Mi a különbség az új D14 fegyverek között?

D14 staffok

A kép forrása: forum.demonroad.net

Mi az a Physical/Magical Reinforce?

Fizikai védelem = Str * Physical reinforce + Total Physical defense.
Mágikus védelem = Int * Physical reinforce + Total Physical defense.


Fizikai támadás = Str * Physical reinforce + Physical damage.
Mágikus támadás = Int * Magical reinforce + Magical damage.


A reinforcoment értéke a fegyvereden és ruhádon fontosabb, mint maga a fizikális és mágikus védelem/támadás. Az elitpvpers számításai is bizonyítják.

Lvl 100-as karakter, 500 str-el, kezében egy +5-ös 2hd 2146-2558 (80%) fegyóval, viszont 0% reinforcementtel: Fizikai támadás = 500 * 338.3% + 2558 = 4249.5

Lvl 100-as karakter, 500 str-el, kezében egy +5-ös 2hd 2146-2558 (0%) fegyóval, viszont 80% reinforcementtel: Fizikai támadás = 500 * 366.6% + 2454 = 4287

Lvl 100-as karakter, 500 str-el, kezében egy +5-ös 2hd 2146-2558 (80%) fegyóval, viszont 80% reinforcementtel: Fizikai támadás = 500 * 366.6% + 2558 = 4391


A különbség igaz nem túl sok, viszont látszik, hogy nem szabad elhanyagolni ezeket az értékeket sem.

Hogy működik az alchemy?

D13 és D14 esetén a rendkívül jó az alchemy ráta. 1-7-ig: 20%, 7-9-ig: 12%, 10+: 9%.

D14 esetében:
+1-re +2-re és +3-ra használj sárga lucky powedert.
+4-re és +5-re piros lucky powder kell és 1-1 lucky stone.
+6-ra és +7-re sárga lucky powderrel 100% a siker esélye.
+8-tól kezdve immortal nélkül nem szabad plusszolni, mert nagy eséllyel lesz fail és destroy.

Az astral használata felesleges. Annyit tud, hogy fail esetén +4-re esik csak vissza, viszont hátránya, hogy biztos el fog tűnni az immortal.
A siker esélye növelhető lucky powderrel, lucky stone-al, luckys avatarral, lucky scrollal vagy rockettel. A premium+-od 20%-al növeli a luckyd. Amennyiben elértél 100 achievementet és megkaptad a Colonel buffot automatikusan növelted 4%-al a luckydat. Ezen kívül még a lucky buffal tudod növelni az esélyeidet, ahhoz viszont előző nap neked kell a legtöbb sikeres és sikertelen plusszolást végezni. Ezt elérni a legkönnyebben a Programok menüpontban található alchemy toollal tudod elérni.

Mire jó a Jewel Box?

A veled közel azonos szintű mobok ölésekor jewel boxot kaphatsz. Beváltani a jangan south kijáratnál lévő NPC-nél tudod beváltani. Hivatalosan 10 jewel boxot vált be egy itemre, de van egy bugos módszer is. SHIFT+itemre kattintással darabold szét őket 1-es elemekre. A legutolsó helyen hagyj meg egy 10-es csomagot és kezd el beváltani. Az 1-es csomagokat is 10-esnek fogja érzékelni és betudod őket váltani. Mivel ez a módszer nem hivatalos, így napi 150-200 db jewelnél többet nem ajánlatos bevallani. Jewel boxból nyerhetsz: rerverse scrollt, 100% ress scrollt, +4100 HP potiont, 20% sebzés növelő scrollt, 20% sebzés elnyelő scrollt, d14 lucky scrollt, illetve néhány értéktelen itemet.

Mire jó a Magic Popcard?

Van 2 achivement, amik a magic popcardokhoz kapcsolódnak. Az egyiket akkor kaphatjuk meg, ha van 10 nyertes magic popunk, a másikat pedig akkor, ha van 50 sikertelen. Itt is van egy kijátszható bug: ha D1 magic stone of luck-ot választunk, akkor 100% az esélye, hogy nyerünk, ha pedig 11D nova staffot választasz, akkor biztos, hogy vesztünk. (11D nova staffot egyébként 300m-ért ellehet adni)

A D14 nova itemek is teljesen értéktelenek, hiszen az értékeik megegyeznek a sima NPC itemekével. Magic popot traderés után beváltott magic popokból nyerhetsz, vagy jewel boxokból.

Mi az az achievement?

Az achievement rendszerben elért sikerek 1 napos időintervallumban működnek. Például, ha megölöd Sauront, akkor azért kapsz egy achievementet, de ha 3-szor ölöd meg egy nap alatt, akkor is csak 1 achievementet fogsz kapni. 1 achievement 1 nap alatt csak 1-szer teljesíthető. Azt, hogy hogyan tudsz achievement pontot szerezni és az miért jó, itt tudod elolvasni.

Mi az a reputation?

A reputation rendszerben elért sikerek 1 napos időintervallumban működnek. Például, ha megölöd Sauront, akkor azért kapsz egy reputation pontot, de ha 3-szor ölöd meg egy nap alatt, akkor is csak 1 reput fogsz kapni. 1 repu egy 1 nap alatt csak 1-szer teljesíthető. Azt, hogy hogyan tudsz achievement pontot szerezni és az miért jó, itt tudod elolvasni.

Hogy működik a Honor rendszer?

A Demonroad szerverén a honor rendszer minden hó utolsó napján éjfélkor nullázódik. 40-es szint alatti embereket kell plvlezned, majd a 40-es szint elérése után le kell vizsgáznia. Ha vizsgázáskor legjobb értékelést adja, az sokkal több honor pontot ér, mintha rosszabb értékelést adna. Az épp aktuális honor pont ranglistát a demonroad.net oldalon a Rankings menüpontban lehet nyomon követni. A honor pontokért kivehető fegyverek értéktelenek, viszont a 4 buff amit, kapunk érte az, ami nagyon értékes.

Mi az a Gollem Ring?

A gollam ring a legerősebb gyűrű a szerveren. Aki 2 gollam ringgel is rendelkezik, szinte halhatatlan. Gollam ringet a jangan south ládánál veheted meg 8000 arénáért. Az aréna coin jelenlegi ára 250-300m körül van.

Mik azok a fortress bónuszok?

Constantinaple: Naponta egyszer alchemy bónuszt tud aktiválni a constantinaple fortress guild mastere, mellyel 10 perc erejéig extra luckyt biztosít az egész szervernek. Pontosan nem tudni, mennyi az extra lucky, vélhetőleg max 2-3%.

Hotan: Naponta egyszer lottery bónuszt tud aktiválni a hotan fortress guild mastere, mellyel 10 perc erejéig extra lottery ticket bónuszt biztosít az egész szervernek. Ilyenkor nagyobb eséllyel nyerünk értékes itemet a lottery ticketünkből.

Jangan: Naponta egyszer RTD eventet tud aktiválni a jangan fortress guild mastere, mely után 20 másodpercünk van, hogy all chatbe beírjuk, hogy roll the dice. Ekkor automatikusan kapunk véletlenszerűen egy számot 1 és 100 között. Ha miénk volt a legnagyobb szám, akkor annyi DP-t nyerhetünk, ahány ember játszott az eventen.

A Bandit fortress nem rendelkezik bónusszal.

Miért jár ban?

A szabályzat magyar nyelven elolvasható a szerver hivatalos oldalán ide kattintva.

Hogy lehet 3 oldalas inventorym?

1 oldallal alapból rendelkezik az inventoryd. Aztán aktiválnod kell egy Inventory Expansiont, amely egy újabb oldalt ad. Az ára 8-10b között mozog. Ha aktiváltad az Inventory Expansiont, akkor megcsinálhatod az inventory bővítő questeket. Fordított sorrendben sajnos nem működik. Amennyiben először csináltad meg a questeket, már csak [SysAdmin]Konstantin tudja neked aktiválni az Inventory Expansiont, miután jelezted neki a hibát a fórumban. Van 4 alap inventory bővítő quest, aztán pedig 4 jangan south ládánál felvehető quest. Így összesen 4 slot híján 3 oldalt kapsz.

Hol tudom beváltani a special kuponom/title kuponom/egypt fegyverem?

A kuponodnak az inventorydban kell lennie, majd a demonroad.net oldalon a Coupon Request menüpont kérvényezd a beváltását. Általában a GM-ek 1, de max 2 napon belül beváltják. Ha kigyűlt a talizmánod, akkor fórumban vagy global chaten jelezd GM-nek, ő majd beváltja neked a kért fegyverre.

Milyen a title rendszer?

tartalom

Hol tudok tradeléshez Behemothot vagy Dark Lizardot szerezni?

Bandit kivételével a fortress tulaj guild masterek tudnak a fortressben készíteni naponta egyet.

Hogyan zerkeljen uniqnál?

tartalom

Hogyoan tudok 1b-nél nagyobb összegű itemet kifizetni?

tartalom

end faq